Tento recept je uložený v Receptári RIP Jedálničku - projektu, ktorý čoskoro spustím. Poď mi pomôcť vytvoriť veľkú databázu receptov.
250 g Mascarpone
50 g mleté lúpané mandle
30 g kokosu + kokos na obalenie cca 20 g
25 g kokosovej múky
Sladidlo podľa chuti Eritrit (30 g)/ stévia...
Celé lúpané mandle cca 30-35 ks
Mleté mande, kokos, kokosovú múčku a sladidlo premiešame a spojíme s mascarpone do jednej hmoty. Z hmoty oddeľujeme kúsy cca 12-13 g, do každého zabalíme jednu olúpanú mandľu, vytvarujeme guľku, ktorú obalíme v strúhanom kokose. Z uvedených surovín vytvoríte cca 30-35 Raffaello guľôčok.
Makrá sú za 1 cca 15 g guľôčku Raffaello