Tento recept je uložený v Receptári RIP Jedálničku - projektu, ktorý čoskoro spustím. Poď mi pomôcť vytvoriť veľkú databázu receptov.
Karfiol 1ks
Paradajky 450g
Nízkotučný syr Kleopatra 110g
Žĺtok 3ks
Cesnak
Morčacia šunka
Kukurica Bonduelle 50g
Paprika biela 60g
Soľ
Korenie
Oregano
Rozmixujeme karfiol, opečieme ho na panvici. Zbavíme ho prebytočnej vody,zmiešame s vajíčkami, 30g syra, so soľou, oreganom a cesnakom. Nastrieme si papier na pečenie a rozložíme naň cesto. Pečieme 15 minút na 180 stupňoch.
Paradajky naparíme a zbavíme kože. Rozmixujeme, pridáme koreniny a trochu oregana. Túto zmes použijeme ako základ na pizzu.
Ďalej cesto obložíme šunkou, paradajkou, paprikou, kukuricou a pečieme 10 minút na 275 stupňoch. Potom na pizzu pridáme syr a pečieme do zhnednutia. Môžeme servírovať.